| HASŁO |
frittata
|
| DEFINICJA | «zapiekana potrawa włoska przyrządzana z ubitych jajek z dodatkiem warzyw, sera i mięsa» |
| PRZYKŁADY UŻYCIA |
Frittata to chyba najłatwiejszy rodzaj omletu, można go przygotować z dowolnymi dodatkami (blog-kulinarny.eu). Cykl przepisów dla studentów rozpoczynam wyjątkowo łatwym i nieskomplikowanym przepisem na frittatę (www.makelifeeasier.pl). |
| WIZUALIZACJE | Zobacz w grafice Google |
| ODSYŁACZE |
burger, caprese, chorizo, czekadełko, dip, food truck, homing, hummus, tempura, wasabi, wrap, zupka chińska |
| LICENCJA |
Hasło udostępnione na licencji Creative Commons Uznanie autorstwa 3.0 Polska |
| DATA | Rejestracja hasła: 22.09.2014, 16.35, ostatnia aktualizacja hasła: 04.10.2015, 15.36 |
| AUTOR | Patrycjusz Pilawski |
| REDAKTOR | Jan Burzyński |